Connect
To Top

Tableta Nexus 7 de la Google a fost lansata oficial

 

Google Nexus 7Noua tableta Nexus 7 de 7 inch vine echipata cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si este echipata cu un quadcore Nvidia Tegra 3.

 

Tableta Nexus 7 de la Google are un display din Corning Gorilla Glass de 7 inch, cu o rezolutie de 1280×800 si o camera web de 1,2MP. Exista doua variante cu spatiu de stocare de 8GB respectiv 16GB. Este dotata cu WiFi, Bluetooth si senzor NFC (Near Field Communication), iar cu ajutorul bateriei de 4325mAh, Tableta Nexus 7, ofera o autonomie de pana la 9 ore. Nexus 7 dispune de un microUSB si, fiind o tableta dedicata segmentului de entertainment, vine cu filme, muzica si carti preinstalate de pe Google Play. Cu ajutorul aplicatiei Music Manager puteti importa usor muzica din iTunes in GooglePlay.

Modelul are dimensiuni de aproximativ 198.5 x 120 x 10.45mm si o greutate de 340 de grame. Google Nexus 7 este disponibil la precomanda in Canada, Australia si SUA la un pret de pornire de 199 de dolari. Va fi distribuit in iulie si probabil mai tarziu va veni si in alte tari.

 

 

Nexus 7 Google tablet

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...