Connect
To Top

System 7 lanseaza “Phoenix”

   Live act-ul trance System 7 a facut echipa cu Son Kite, Jam El Mar si Eat Static, pentru noul longplay, programat sa apara pe piata in luna ianuarie 2008.
   Steve Hillage si Miquette Giraudy, fac muzica impreuna in cadrul proiectului System 7 de aproape 20 de ani. Sunt in parte "cosmici", in parte "psihedelici", au elemente de trance, techno si progressive house, iar pana acum au lansat o serie de "feat.-uri" cu The Orb, Derrick May, Carl Craig, Laurent Garnier si Talvin Singh; s-au facut remarcati si ca remix-eri, lucrand piese de la Richie Hawtin, Marshall Jefferson si James Holden.

   Show-urile live ale celor 2 System 7, aduc sunete de "techno quitar"…modificate [ Steve Hillage] si synth-urile de care se ocupa Giraudy, fiind obisnuiti ai festivalurilor de muzica electronica – Glade si Glastonbury.
   Ultimul album, "Phoenix" este tot un proiect colectiv, pentru acesta lucrand in studio cu Son Kite aka Minilogue, Jam El Mar de la Jam & Spoon si cu Eat Static. in interviul acordat publicatiei japoneze "Kansai Time Out", Hillage a declarat : " Am simtit ca va fi cu adevarat interesant sa facem un album intreg inspirat de legenda Phoenix [manga]. Ne place felul in care evolueaza povestea, semnata Osamu Tezuka, in spatiu si timp, dar iubim si simtul umorului, pe care clar, autorul il are".System 7
Tracklist
1. Hinotori
2. Space Bird
3. Scramble
4. Masato Eternity
5. Song For The Phoenix
6. Strange Beings
7. Chihiro
8. Makimura
9. Wolf-Head


   "Phoenix", noul album semnat System 7, a fost lansat pe piata japoneza cu Wayko Records; acesta va fi lansat in restul lumii pe 28 ianuarie 2008, cu A – Wave.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.