Steaua vrea eventul după o pauză de 17 ani, afirmă Reghecampf

RegheSteaua Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că ”roș-albaștrii” sunt pregătiți să facă eventul după o pauză de 17 ani.

”Tot Steaua a ajuns în finala Cupei României, deși unii ar fi dorit ca alte echipe să joace acest meci (finala Cupei, n. red.). O să fie în mod sigur un meci frumos, eu știu ce am pregătit cu jucătorii. O să fie o atmosferă incredibilă și vrem ca la finalul acestui meci să aducem bucurie pentru suporterii care vin la stadion”, a afirmat Reghecampf înaintea finalei cu Astra Giurgiu.

”Important este că jucăm finala, important pentru jucători și pentru toți cei care lucrează la club. Ei doresc enorm de mult să obțină un nou trofeu”, a mai spus tehnicianul.

Reghecampf speră că i-a făcut pe jucătorii săi să depășească momentele de euforie de după câștigarea titlului și să abordeze finala Cupei României concentrați la maxim, scrie Agerpres.

”Cred că am reușit să îi fac pe fotbaliști să treacă de euforia câștigării campionatului. Majoritatea jucătorilor nu au câștigat acest trofeu și de asta este important pentru noi. Sunt jucători profesioniști, au demonstrat asta în ultimii doi ani. Am repetat și loviturile de la 11 metri și am mai exersat niște faze de joc pe care încercăm să le facem vineri seara”, a precizat Reghecampf.

Steliștii nu vor avea o primă specială pentru finala Cupei, dar fiecare fotbalist va primi în plus 10.000 de euro la debutul următoarei campanii de calificare în Champions League.

Antrenorul campioanei a precizat că jucătorii sunt în grafic cu salariile și la finalul acestui sezon vor primii toți banii care li se cuvin.

Referitor la adversara de vineri seara, Reghecampf a apreciat că ”revenirea lui Isăilă la Astra a produs un șoc pozitiv. El este un antrenor foarte bun și sosirea lui reprezintă un plus pentru adversarii noștri. Asta nu înseamnă că Florin Marin nu e un antrenor bun, dar Isăilă a făcut această echipă”.

Antrenorul Stelei s-a referit și la situația echipei Dinamo: ”Este frustrant să nu poată juca în cupele europene. Să fii în această situație, să ai dreptul sportiv, dar să nu poți din alte considerente. Noi suntem angajați pentru a face performanță, iar dacă locul pe care ne clasăm ne dă dreptul să jucăm în Europa, dar ne împiedică alte motive în afara celor sportive, fotbaliștii suferă. La Dinamo sunt mulți jucători tineri, care au nevoie de meciuri internaționale”.

Finala Cupei României-Timișoreana, dintre Steaua și Astra Giurgiu, va avea loc vineri, de la ora 21,00, pe Arena Națională din București, incheie sursa citata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.