Sonus faber Liuto

stories.2010.september-2010.hifi_1244650380_eventsnsp_20083

Modelul este disponibil si cu finisaje din lemn, dar Liato a fost lansat si arata cel mai bine in varianta negru glossy. Cutiile aerisite incorporeaza 3 difuzoare si anume: un tweeter de 25 mm invelit in material incadrat in polimer moale, un con turnat din polipropilen textil pentru medii de 150 mm si un difuzor de bass dintr-un aliaj aluminiu/magneziu de 220 mm. Cat despre cutie, forma acesteia a fost aleasa pentru rigiditate, evitarea undelor fixe si a rezonantei nedoriteBoxele au un aspect de-a dreptul sexy. Pentru a creste rigiditatea cutiei, spatiul interior beneficiaza de un fel de coaste interne. 

 

Potrivirea acestor difuzoare cu o amplificare corecta nu este o problema, nefiind o unitate dificila. Tinand cont de pret, impedanta de 8 ohmi si o sensibilitate de 89 dB/1W/1m, cu o manipulare de putere recomandata de 40W-250W, specificatiile acopera o plaja larga de amplificatoare.

Insa puteti reununta la orice gand ca acesta ar fi un Sonus faber economicos. Pe langa rafinamentul suprem si adancimea sunetului atinsa, acest pursange suna ca si cum ar avea un pret de peste 5000 £. Detine meritele sonore ale unui sistem de podea de prima clasa, in timp ce in comparatie cu alte Sonus faber arata mai bine decat ar avea voie un difuzor sa arate.

 

 

sonus_faber_liuto_tower.jpg

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.