Connect
To Top

SOMETHIN (like) STAND-up

Afis Budeanu-1 copyTeatrul Indart îl aduce pe scenă pe Daniel Budeanu în one-man show-ul de senzaţie “Something (like) STAND-up”  duminică 10 februarie de la ora 19:00 la Caffe Tabiet.

Dicţionar HBO: “Stand up comedy este genul de performance american special conceput pentru spaţii gen cluburi sau baruri,
unde un comic monologhează în faţa unui public cam pilit, încercând să-l facă să râdă. Daca nu reuşeste în primele 2-3 minute, n-o mai face deloc,
pentru că huiduielile şi proiectilele din pachete de ţigări îl împiedică, de obicei, să se mai manifeste. Cei mai nebuni se încăpăţânează să continue şi după un astfel de fiasco.”(revista HBO, 2008)

Dicţionarul INDART: “Something like STAND-up” este un show despre un individ umanoid, specie rară, sonat, care nu beneficiază de o slujbă, de reducere la transportul în comun sau de o viaţa socială.
Onest şi hilar îşi dezbracă personalitatea în faţa publicului într-un mod obsesiv bolnavicios la un nivel de eviscerare egal cu cel al unei autopsii făcute pe extratereştri.

Dacă am reuşit să vă convingem atunci vă aşteptăm
DUMINICĂ 10 februarie, ora 19:00 în
WHITE SALOON – CAFFE TABIET – str. Avrig, nr 29.
Intrarea15 ron
Rezervări se fac la numarul: 0728.657.595

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...