Sarah JSun feat. Alexander Shiva – Your Love –

Sarah JSun lanseaza noul sau single numit “ Your Love” alaturi de producatorul muzical Alexander Shiva.

10561744_770081486387209_3076695797775924771_nContinuand reteta single-ului precedent “My place” care s-a bucurat de success in Turcia, fiind nr 1 in topurile mai multor radiouri si acumuland peste 2.000.000 de vizualizari, Sarah si Alexander aduc un sound fresh, de vara cu care doresc sa ajunga la sufletele ascultatorilor.
“ Am lucrat cu mult drag la aceasta piesa si am incercat sa creem o stare de bine si un mesaj frumos. De la prima ascultare a instrumentalului m-am indragostit de aceasta melodie iar versurile si liniile melodice au venit de la sine. Sper ca si cei care asculta aceasta piesa sa simta energia frumoasa a acestei melodii” a spus Sarah.
Piesa “ Your Love” beneficiaza si de un selfie video pe care Sarah l-a realizat : “Am vrut prin acest video sa-i invit pe toti urmaritorii mei intr-o calatorie cu mine, in locurile unde ma relaxez si ma simt bine, pentru a vedea o frantura din viata mea si din ceea ce sunt eu. De asemenea, am incercat sa ilustrez povestea piesei si sa ii provoc pe ascultatori sa se intrebe pe ei insisi – Where is your love ? si sa se gandeasca pentru o secunda la ceea ce este de fapt important in viata lor. ” declara artista.
Sarah s-a filmat astfel in diferite locatii din Bucuresti, dorind sa arate urmaritorilor ei din afara tarii ca sunt multe locuri frumoase in Romania.

https://youtu.be/eIB05d-O0x4

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.