Sandra N. vorbește despre “Prima iubire”! Ascultă aici noul hit al artistei!

Sandra N. lansează un nou hit, o piesă emoționantă în care cu toții ne vom regăsi, într-un fel sau altul. Sandra N. revine, astfel, cu o piesă în limba română, după succesul incredibil înregistrat alături de Adrian Sînă cu piesele “Boracay”, “Angel” și I’m sorry” – adevărate hituri internaționale, care s-au auzit din Europa și până în India, dar și cu “Liar” – o piesă sinceră și cu un ritm ademenitor cu care a cucerit numeroși fani din întreaga lume. Printre succesele Sandrei se numără și colaborarea cu Marius Nedelcu, “Te joci cu mintea mea”, care a adunat peste 2 milioane de vizualizări pe Youtube.

“Prima iubire” este o experiență care ne marchează pentru tot restul vieții, un reper sentimental în funcție de care vom judeca toate relațiile ce vor urma.

Inspirată din povestea de viață a Sandrei, piesa descrie o situație cu care se confruntă fiecare femeie care se îndrăgostește pentru prima dată. Artista a mărturisit că: “Atunci când iubim pentru prima dată avem impresia că va dura pentru totdeauna, că prima iubire este desprinsă din basmele cu prințese și feți-frumoși”.

“Însă, în ciuda izului fantastic al primei iubiri, Sandra recunoaște că “viața e plină de surprize” și că realitatea se dovedește a fi mult mai aprigă decât imaginația. Cu toate acestea, “mă încăpățânez să cred în prima iubire”, afirmă plină de convingere artista.

Muzica piesei îi aparține lui Adrian Sînă, iar versurile “Primei iubiri” sunt semnate atât de Adi, cât și de Sandra. Este o piesă personală, cu o mare încărcătură emoțională, la fel ca cea dintâi iubire, a cărei amprentă rămâne impregnată în suflet pentru tot restul vieții, indiferent de ce deznodământ ar avea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.