Roger Sanchez a lansat volumul 8 din Release Yourself

Release Yourself Vol 8 by Roger Sanchez - podcast logo

Pe al doilea disc se regasesc piesele ascultate in club, in cadrul petrecerilor lui Roger Sanchez. Acesta se intituleaza "Party" si prezinta artisti ca Abel Ramos & Miss Melody, Boza, Terry Viether & Per QX, Chris Kaeser, Jesse Garcia, Tiko’s Groove, Da Hool & Zenker.



Release Yourself vol 8 Cd 1 (Pre-Party):

 1. Silky – Sunday Friend (Original Extended)
 2. Tuccillo – Tu Novio No Quiere
 3. Jaiden Nevada – Sunday Skool Vocal Mix (Nick Holder 08 Mix)
 4. Faithless ft. Cass Fox – Music Matters (Rollo & Sister Bliss Remix)
 5. Spellband – Isolator
 6. Mike Monday – Stargirl (MM Club Mix)
 7. Christos Kedras – Sweet Temptation (Martin East Mundial Mix)
 8. Sebastian Davidson – La Music L’Amour (Manuel De La Mare Remix)
09. Scope & Leigh Morgan – Isle of Indigo
10. Pash & Norm pres Deep Touched – Your Hands
11. Luomo – Tessio (Stimming Mix)
12. Joris Delacroix – Maeva
13. Justin Martin – The Fugitive (Winners Circle Mix)
14. Veerus & Maxie Devine – Silencism (Medley Leave In Silence)

Release Yourself vol 8 Cd 2 (Party):

 1. Terry Vietheer & Per QX – Old School, Nu School
 2. Roger Sanchez ft Terri B – Bang That Box (Avicii vs. Philgood Bang That Vocal Mix)
 3. Chris Kaeser – The Rhythm Of The Beat
 4. Menini & Vianni ft Christian Key – Dark Beat (Criminal Vibes Remix)
 5. Nick Corline – Orfeu (Andy F Mix)
 6. Jesse Garcia – Let Me Hear Ya Go
 7. The Transatlatins ft India – I Can’t Live Without Music (Chris Moody & Marcelo Oleas Remix)
 8. Abel Ramos & Miss Melody – Rotterdam, City Of Love
 9. Boza – We Stomp
10. Tiko’s Groove ft Mendonca – Do Rio Me Faz Amar
11. Hool & Zenker – This Track Is Burning
12. Lex da Funk Hook Phenomena vs. Subway Rockers – Call me (Gianluca Motta Original Percapella Tool)
13. Martin Accorsi – This Is How We Do
14. Robbie Rivera ft. Laura Vane – In Too Deep (EDX Mix) Vs. Mobin Master & Hess feat. Karina Chavez – World Go Round (Accapella)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.