Project X party by #haisacunostiunbarbos @Mojo

Vineri, 13 aprilie, comunitatea #haisacunostiunbarbos sparge ghinionul și te scapă de orice superstiție! Dau un party de rebranding demențial alături susținătorii lor și gașca de prieteni. Se anunță o seara plină de concerte, karaoke, concursuri, provocări pentru cei mai curajosi și evident, multe surprize despre care veți afla acolo.

Practic, comunitatea noastră on-line își dă întâlnire într-un nou eveniment de zile mari, așa cum ne-am obișnuit până acum. De această dată, ne dăm întâlnire la Mojo, unde vor veni o serie de invitați speciali. Muzică bună, stand-up comedy, provocări, toate acestea vor fi ingredinetele serii la Project X party. Îi așteptăm pe toți cei care vor să socializeze cu noi și să se distreze așa cum numai noi știm să o facem”, spune Bogdan Gheondea, inițiatorul comunității Hai să cunoști un bărbos – www.haisacunostiunbarbos.ro

Cei mai buni comedianți români, printre care Teo, Raul Gheba, Maria Popovici, Mincu și Banciu, vor face un mega show de English comedy night! Urmează un concurs de karaoke, iar la parter vă puteți încorda mușchii și cheful cu două competiții dintre cele mai notorii – Skandenberg și Beer Pong.

Potrivit organizatorilor, în club se va lăsa cu mare party:
De la 22:00 – Warm-up by Resident M
Drinking games
Concert alternativ cu Four of a Kind
Crazy random dancers game
Concert ska punk cu Just Another Lie
Truth or dare challenge
Concert indie pop rock cu THE MIXY WELDERS

Și pentru cei pe care îi mai țin balamalele se va face un ultimate special suprise challenge! #bethere #projectx

Event Powered by Hai să cunoști un Bărbos / RoEvents.ro / Digital Catz Studios / Radio DEEA / Mojo / Radio Seven. 

Bilet de intrare – 30 ron

Despre hai să cunoști un bărbos!

O comunitate on-line cu și despre oameni faini. O colecție a frumosului, care cuprinde frânturi de viață (muzică, tatuaje, animale, pescuit, jocuri, istorie, cărți faine, filme bune, fotografii, amintiri, evenimente pe care nu trebuie să le ratezi, acte de caritate). O oază de liniște în care orice om fain își va găsi refugiul.

Îi puteți contacta pe www.haisacunostiunbarbos.ro sau Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.