Primii 14 ani

Radio DEEA primii 14 ani -happy birthday

Era o vreme a rock-ului alternativ. Era perioada in care muzica se orienta spre nume precum Nickleback, Oasis… era, in egala masura, o vreme in care si muzica electronica se reinvanta si cauta sa se reaseze pe un anume palier…Vorbim de anul 1997.

Au trecut 14 ani de la primele cuvinte aruncate in eter, lucrurile s-au schimbat!

Am reusit sa aducem la radio atidudinea DANCE. Ca format, vorbim de o nisa, care a reusit sa se transforme in trend setter, dar, mai mult decat atat a transformat muzica electronica in stil de viata.

Pe 10 septembrie comunitatea DEEA celebreaza muzica electronica in seturi exclusiviste. Cei mai buni DJ-i Radio DEEA iti aduc energia muzicii dance pe parcursul intregii zile.

Pe 10 septembrie sarbatorim primii 14 ai primului post de radio dance din Romania! Am pozitionat sound-ul underground pe harta mainstream-ului, si-l vom mentine acolo!

Keep the play button pressed! Multumim pentru uriasul suport !

Life…it’s about feeling well! Feel Good! Feel DEEA!

 

Echipa Radio DEEA

Ionut Cocargeanu, DJ Benny, DJ Slash, DJ Koss, DJ Noquit, Emmie Rush, Primarie, Radu Raculescu, Klauss Kundi, Kristofer, Deejay Fly & Teena, Dobrikan Alin, Daino, Chriss Dee, DjLittle Alex, Gruia, Petrut Nechifor, Razvan NSC (Microtech), Eduard

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.