Povestea prieteniei dintre Andreea Marin si Alexandra Usurelu a fost transpusa intr-un videoclip

La capătul lumii” este titlul celui mai nou single lansat de Alexandra Ușurelu, care dă și numele albumului său de debut.

Alexandra Usurelu Bobby Stoica Alin GalatescuMelodia, scrisă și produsă de Bobby Stoica, care de altfel a produs întregul album al Alexandrei Ușurelu, este un eseu despre regăsirea de sine, despre îndepărtarea de tot ce-i degradant pentru sufletele noastre.

Videoclipul acesteia a fost filmat în mare parte într-un loc îndepărtat, recunoscut pentru arta stradală impresionantă și arhitectura plină de culoare: capătul lumii pentru mai multe generații de emigranți de la începutul anilor 1900, Valparaiso (Chile).

Este primul videoclip românesc filmat în Chile, artista și label-ul “Fluturi prin fum” alegând acest loc pentru încărcătura culturală pe care acest loc o poartă.

Ceainăria “Infinitea” și “Casa Mărgărit” din București sunt alte două locații în care echipa a filmat cadre pline de culoare.

O apariție spectaculoasă în acest videoclip este Andreea Marin, care declară:

” Am crezut in Alexandra din prima clipa, este o chimie in glasul ei care se poate simti in tot corpul, te poarta departe in taramuri de poveste, neatinse de griji si tristeti, te rupe de cotidian si te invata sa respiri altfel… ”

Pe Alexandra și Andreea le leagă o prietenie frumoasă, începută în momentul în care Andreea Marin a auzit-o pe artista cântând pentru prima dată. Aceasta a declarat că Alexandra Ușurelu este artista ei preferată, numind-o “Norah Jones a României”.

“Cântecul și albumul “La capătul lumii” sunt dedicate celor care simt și știu că pot să călătorească până la capătul lumii lor, acel loc din interiorul lor numit suflet, unde există “culori și magie”, ori de câte ori au nevoie pentru a-și face bine lor sau celor din jur.
Andreea Marin, încă de la începutul călătoriei mele muzicale, mi-a fost martor și însoțitor de multe ori, iar eu m-am bucurat de această relație specială și i-am împărtășit fiecare pas al meu în drumul spre “Capătul lumii”. Apariția sa în acest videoclip reflectă chiar această poveste frumoasă. ”

Filmările au fost realizate de Alexandra Sandu și Florin Botea, iar în clip o putem vedea și pe pictorița Vuo Pintilie, cea care a pictat în întregime proiectul grafic al albumului “La capătul lumii”. a declarat Alexandra.

Criticul de modă Alin Gălățescu este cel care a consiliat-o pe Alexandra în alegerea ținutelor purtate în clip, ținute semnate de designer-ul Simona Semen.

Concertul de lansare a primului album Alexandra Ușurelu va avea loc pe 9 ianuarie, la sala ArCuB din București.

Aici puteți urmări cel mai nou videoclip semnat Alexandra Ușurelu – La capătul lumii:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.