Pitt Leffer si-a facut cel mai frumos cadou de ziua lui

Nascut pe 1 Decembrie, Pitt Leffer si-a facut anul acesta cel mai frumos cadou, un nou single numit “Loving You”!

IMG_6341Si cum artistul crede in proverbul romanesc “Dar din dar se face Rai.”, Pitt a ales ca la nici 24 de ore de la ziua lui de nastere, sa imparta acest cadou cu publicul sau, lansandu-si azi noul single.

Cu doar un an in urma, Pitt Leffer dadea lovitura pe piata muzicala romaneasca cu single-ul sau de debut, numit “No Lies”. La doar doua saptamani de la lansare, piesa era deja prezenta in topurile muzicale, dar si in cele mai importante emisiuni ale posturilor de radio mainstream.
Dupa succesul rasunator pe care l-a avut cu piesa “No Lies”, Pitt Leffer lansa, in vara acestui an, “Yalmala”, single cu care, de asemenea, artistul si-a bucurat numerosii fani.

Mai mult decat atat, “No Lies” si “Yamala” au fost licentiate in teritorii precum Germania, Franta Italia, Olanda, Orientul Mijlociu si Statele Unite ale Americii, in prezent, putand fi auzita atat in cluburile, cat si in mall-urile din Dubai.

“Yamala” a facut furori si in lumea modei, fiind una dintre piesele pe care modelele au defilat la evenimentul Fashion Week din New York!

Cel mai nou single semnat Pitt Leffer, “Loving You”, a fost compus si produs de Dorian Oswin in studiourile Mango Records.

“Noua mea piesa este una sensibila, de dragoste, in care ma regasesc in totalitate. Mi-am dorit foarte tare sa o lansez in preajma zilei mele de nastere, pentru ca reprezinta cel mai frumos cadou pe ca-l pot primi. Mihai Gruia si Dorian Oswin au tinut cont de asta si uite ca, dupa ce am petrecut ziua mea, dar si de ziua Romaniei, acum am un nou motiv de sarbatoare!” ne-a declarat Pitt Leffer.

Aici puteti asculta cel mai nou single Pitt Leffer – Loving You

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.