Pioneer: HDJ-2000

hdj-2000_i-hinge_design2.jpg

 Acest lucru este aplicabil in orice mediu sonor, fie ca este vorba de folosirea HDJ-2000 intr-un studio de productie sau pentru mixat intr-un club.

HDJ-2000 beneficiaza de o membrana cu o deschidere de 50mm si magneti de inalta rezolutie – de aici sunetul "relaxat" (nu forteaza excesiv membrana pentru redarea frecventele joase). Totusi o alta caracteristica pe langa eleganta aproape excesiva este constructia compacta care impiedica vibratia HDJ-2000. 

hdj-2000_i-hinge_design.jpg

 Fiecare ureche-ceaşcă oferă o izolare excelenta fata de mediul inconjurator si folosind un nou tip de balama-pivot cu o rotatie de 90 de grade si auto-return, faciliteza metoda de monitorizare folosita de unii DJ: de-pe-umar dar si transportul lor in siguranta. Tot pentru a imbunatati monitorizarea au fost prevazute cu un switch mono-stereo foarte folositor pentru dj dar si pentru producatori.

 hdj-2000_ear-pad.jpg

 

 

In sfarsit, spuma poliuretanica cu memorarea pozitiei la caldura (se muleaza pe ureche daca este calda) capitonata cu o suprafaţă de proteine din piele fac din folosirea lor pentru mai multe ore, daca nu o placere cu siguranta o corvoada mai mica.
In proiectarea look-ului lor s-a tinut seama de finisajele seriei de mixere DJM precum si de renumita serie de playere CDJ evident tot de la Pioneer.

Specificatii:
tip: casti stereo dinamice INCHISE
Interval de frecvenţă: 5Hz – 30kHz
Impedanta: 36O
puere maxima de intrare: 3500 mW !!!
Nivel de iesire sunet: 107dB / m
conectare: ø3.5mm 3P mini plus (aurit, cu surub-tip)
Greutate: 290g (fara cablu)

 

hdj-2000_magnesium.jpg 

 O conectare oarecum noua – folosita mai ales pentru microfoanele lavaliera din TV mufa miniXLR:

hdj-2000_minixlr.jpg 

 hdj-2000_driver_unit.jpg

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.