Piesa noua: Ghambit feat. Marius Dia & Teodora – Orice iti doresti

Orice iti doresti - image

Ghambit lanseaza primul lui single “Orice iti doresti”, o piesa in colaborare cu Marius Dia si Teodora Sima, artisti ce apartin actualmente casei de discuri Mango Records.

Ghambit, pe numele sau real Catalin Galoiu, si-a inceput cariera muzicala la varsta de doar 14 ani, formand o trupa de hip hop precum era moda perioadei respective si performand la diferite evenimente din mai multe orase ale tarii.

Dupa mai multi ani de acumulare si studiu, cantaretul vrea sa-si invinga propriul anonimat cu piese pozitive care il definesc ca si artist, lucrand alaturi de Lorean Georgian (Pata) si Dia Marius in cadrul echipei High Studio.

Piesa “Orice iti doresti” transmite un mesaj simplu si optimist: “E bine sa gandesti cu inima si orice vis, cu siguranta, se poate realiza!”.

“Daca iti propui sa ajungi intr-un punct pe care tu il numesti succes sau reusita, ceea ce conteaza cel mai mult este drumul si nu destinatia, pentru ca lucrurile pe care le invatam din mers ne vor ajuta sa ne indeplinim dorintele.”, spun cei trei despre piesa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.