Phantha Du Price a anuntat lansarea Black Noise

Black Noise by Pantha Du Price cover album

Fanii vor fi incantati de noile piese realizate in genurile house si techno, la care se adauga si cateva piese vocale. 


 1. Lay In A Shimmer
 2. Abglanz
 3. The Splendour
 4. Stick To My Side
 5. A Nomad’s Retreat
 6. Satellite Snyper
 7. Behind The Stars
 8. Bohemian Forest
 9. Welt Am Draht
10. Im Bann
11. Es Schneit

Rough Trade va lansa albumul "Black Noise" semnat Phanta Du Price pe data de 8 februarie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.