Noul release EDM semnat The Manager & Pascovski V

blank

Ne-am întâlnit la studio pentru a pune la punct ultimele detalii, înainte de a trimite acest release colaboratorilor noștri din Anglia pentru masterizare.

Am dorit ca această producție muzicală EDM s-o legăm de un eveniment anume, căutând ceva cu totul special.
Melodia în sine are un mesaj care împarte bucuria de a trăi cu drama existențială și cu trăirile intense, specifice iubitorilor de muzică electronică.
Nu ne-am gândit niciodată că, în aceeași zi, avea să se întâmple un eveniment tragic, de proporții cutremurătoare, în club Colectiv din București; acolo unde energia unor tineri frumoși și entuziaști, manifestată la un concert rock, urma să fie scurtcircuitată de o întâmplare pe cât de nefericită pe atât de tragică și nimicitoare.
Am realizat, din păcate, că regăsim în producția noastră, pasaje melodice care au multe legături în comun cu neverosimila întâmplare din noaptea respectivă .
Suntem marcați profund de cele întâmplate, motiv pentru care am decis ca “SHORTED ENERGY” să reprezinte un omagiu adus victimelor din clubul Colectiv.
Mai mult decât atât, anunțăm că acest release semnat ARMED Recordings România, va apărea la vanzare, în magazinele de specialitate (Beatport, iTunes și Spotify), pe data de 01.12.2015, toate încasările din vânzări urmând a fi donate familiilor, care suportă cu greu pierderile umane ale celor dragi”

Shorted Energy, creaţia muzicală semnată The Manager & Pascovski V / Armed Recordings

https://soundcloud.com/armedrecordings/the-manager-pascovski-v-shorted-energy-original-mix

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.