NOU: A State of Trance ep. 827

Joia trecută a marcat un nou episod “A State of Trance“, de această dată cu Armin la butoane, olandezul întorcându-se din vacanță.

Ca de obicei episodul cu numărul 827 a avut o pleiadă de piese faine, însă astăzi ne vom concentra doar pe trei dintre ele:

Alexander Popov – Awake The Flow

Alexander Popov vine direct din Rusia cu o piesă de-a dreptul sublimă, inclusă de altfel și pe albumul de mixuri a lui Armin van Buuren, “A State Of Trance, Ibiza 2017”. O infuzie de bass furios, linie melodică hipnotizantă și o energie debordantă “Awake The People” este o invitație la acțiune.  Dacă până acum nu ai avut habar de puterea trance-ului, atunci cu siguranță vei afla totul despre aceasta din piesa lui Popov.

Chris Schweizer – Rapture

Atrăgând întreaga audiență a trance-ului într-o stare de profundă euforie, ‘Rapture’  este o piesă cu adevărat extraordinară. Uplifting de la început până la final și împărtășind publicului larg ceea ce își dorește să asculte, acest “monster cut” marca Chris Schweizer promite să își țină acultătorii în priză.

Ruben de Ronde X Rodg X Chloe – When You’re Gone

‘When You’re Gone’ este una dintre cele mai impactante piese de pe albumul ‘Togetherr’, semnat Ruben de Ronde și Rodg, la care se adaugă vocea absolut angelică a lui Chloe, cu care MarLo a colaborat pentru ‘You And Me’ – o piesă extrem de emoționantă.

Nu putem încheia însă fără a vă readuce aminte de lansarea “ASOT, Ibiza 2017” despre care puteți afla mai multe detalii aici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.