NOU: A State of Trance ep. 826

A trecut încă o săptămână, ceea ce înseamnă ca joia trecută a marcat episodul cu numărul 826 din emisiunea “A state of Trance” a lui Mister Armin van Buuren. Iar dacă episodul trecut Ferry Corsten era responsabil de butoane, iată că săptămâna trecută i-a avut ca protagoniști pe Andrew Rayel și Ørjan Nilsen.

După cum era de așteptat emisinea a fost extrem de bine primită de publicul amator, însă vrem să ne concentrăm pe cele 3 piese ale săptămânii, așa-i? Deci, să purcedem la drum!

 

Armin Van Buuren & Garibay – I Need You (feat. Olaf Blackwood) [Andrew Rayel Remix]

Când Andrew Rayel este chemat la datorie pentru a realiza un remix, cu toții știm că rezultatul va fi unul deosebit. De această dată artistul și-a pus amprenta pe  ‘I Need You’ insuflându-i single-ului semnat de Armin van Buuren, Fernando Garibay și Olaf Blackwood bass masiv, armonii de-a dreptul uluitoare și melodicitate cât cuprinde.  Andrew Rayel has done it again!

KhoMha – Laberinto

Vorbind despre piese în care parcă te pierzi cu totul, iată și  ‘Laberinto’, melodia de debut a lui KhoMha la Armind, o producție ce urcă și coboară în ritmuri amețitoare datorită melodicității și a basului în formă neprelucrată. Dacă vreodată ți-ai dorit să afli epicentrul muzicii trance, atunci  ‘Laberinto’ te va duce acolo fără doar și poate.

Jorn van Deynhoven – Rising High

De fiecare dată când Jorn van Deynhoven vine la rampă, putem fi siguri că ne va surprinde cu ceva rupt din această lume. ‘Rising High’ abundă a bass energetic și melodicitate iesită din comun, reușind să transpună fanii într-un peisaj de poveste, pe vîrf de munte, cu o panoramă ce îți taie respirația. Un sentiment ce cu greu poate fi exprimat în cuvinte.

La final, nu putem sa nu vă transmitem o veste extraordinară, și anume faptul ca Andrew Rayel a dezvălui numele label-ului său – In Harmony – prima piesă lansată fiind ‘Mass Effect’.

Pe săptămâna viitoare! 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.