NOU: A State of Trance ep. 825

Deşi am fost ocupaţi săptămâna trecută cu magnificul festival UNTOLD, nu am putut să trecem cu vederea episodul cu numărul 825 din emisiunea A state of Trance a lui Armin van Buuren. Emisiunea a fost cu atât mai interesantă, cu cât Ferry Corsten a fost la comandă astfel că vă invităm pe toţi să (re)vedeţi episodul.

Ne-am bucurat, şi de această dată, de piese faine, dintre care am selectat trei după cum urmează:

 

Gaia – Saint Vitus

Vă prezentăm adevăratul potir al muzicii trance ‘Saint Vitus’ o piesă clasică de trance ce mijloceşte fuziunea dintre arpegii hipnotizante şi sintetizatoare îndrăzneţe şi care poartă semnătura inconfundabilă Gaia. Rugăciunile faniilor muzicii trance au fost ascultate într-un final!

Orjan Nilsen feat. IDA – Drowning

Un maestru desăvârşit când vine vorba despre făurirea pieselor ce crează efectiv dependenţă datorită acrodurilor progresive absolut fermecătoare şi a vibe+ului minunat, Orjan Nilsen iese la rampă cu o nouă melodie. Susţinută de vocea absolut obsedantă a lui IDA, ‘Drowning’ reprezintă un val de măreţie sonoră cu care vei rezona cu siguranţă.

 

Fatum – Sugarfree

Nominalizaţi la Grammy, cei doi membri ai formaţiei Fatum ne surprind cu cel mai recent single ‘Sugar Free’. Realizată pentru gusturi sofisticate, tonul piesei este puternic, delicios și satisfăcător, fără a fi însă prea dulce. Ascult-o o dată şi nu te vei mai putea opri! ‘Sugar Free’ is pure Fatum. Tasty!

 

În finalul acestui articol vă lasăm în compania lui Armin van Buuren care a susţinut un show de 5 ore în cadrul festivalului UNTOLD 2017. Frumoasă nebunie!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.