Nou single Syarela -“A 8-a minune” –

Dupa succesul pe care l-a avut cu “Inima te cheama”, frumoasa cantareata Syarela revine in atentia publicului cu o noua piesa, intitulata “A 8-a minune”.

10589439_911992165484728_1092297101_o“Aceasta piesa este una foarte draga mie deoarece este o piesa de dragoste, despre bucuria de a iubi si de a fi iubit. Cred ca atunci cand gasesti persoana potrivita te simti puternic si capabil sa muti muntii din loc. Iar o asemenea persoana este intr-adevar o minune”, declara Valentina.

La compozitia acestei piese au luat parte mai multi compozitori cunoscuti din Romania, precum Radu Alin si Toma Ionut, iar la scrierea textului a participat tanara interpreta si tatal Andreei Balan, D-l Sandel Balan .

Pe langa concertele pe care le sustine, Syarela a terminat facultatea de teatru si este in anul 4 la facultatea Electronica, telecomunicatii si tehnologia informatiei din cadrul Politehnicii. Putini stiu ca anul acesta a castigat premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar in cadrul festivalului Okaua si ca este si sportiva de performanta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.