Noile controllere DDJ-T1 si DDJ-S1 au fost prezentate de Pioneer

DDJ-T1 DJ controller for Traktor from Pioneer

Un pachet complet, cu versiunea de software Traktor Pioneer DDJ-T1 Edition inclusa, acest nou controller ofera acces la toate functiile prezente in programul Traktor, fara a mai fi nevoie de a actualiza versiunea ta de software. Cu patru deck-uri, 6 efecte si posibilitatea inregistrarii directe, DDJ-T1 ajuta Dj-ii sa dezvolte potentialul programului la maxim fara costuri extra.

DDJ-T1 combina familiaritatile programului Traktor cu operabilitatea Pioneer impreuna sa duca performanta la cel mai inalt nivel.

Programat pentru lansare la mijlocul lunii Februarie, DDJ-T1 va fi pus in vanzare la un pret in detaliu de 1099 euro / 899 ÂŁ cu TVA inclus, oferind solutia cea mai convenabila pentru Dj-ii mobili sau Bedroom Djs.

Caracteristici Principale:
Controller-ul vine la pachet cu programul Traktor Pioneer DDJ-T1 Edition, incarcat cu toate functiile popularului program Traktor, functii exclusive si care nu se gasesc in versiunea Traktor LE. Include patru deck-uri, sase efecte, editare loop-uri, inregistrare live si functia pentru quantise. In plus, cu functia fader start Dj-ii pot crea cue point-uri de lansare a pieselor direct cu controller-ul.

Layout-ul controller-ului prezinta exact interfata programului Traktor, pentru a spori operabilitatea si pentru a fi perfect abil sa mixezi numaidecat. Layout-ul controller-ului imprumuta design-ul si componentele de la celebrele mixere si cd-player-e, oferind astfel operabilitate maxima. Prezinta un jog wheel de 115 mm in diametru, functia needle search si butoanele master/sync pentru a potrivi BPM-ul pieselor.
Integrarea perfecta cu laptop-ul se face avand spatiu suficient pentru tastatura fix sub controller, pentru a elimina problemele cu spatiul, astfel avand ecranul laptop-ului perfect asezat in fata controller-ului. Design-ul a asigurat si componentele profesionale imprumutate de la echipamentele pro-Dj pentru a avea un sunet clar si puternic, cu o optimizare pe circuitele cananului de master, pentru a asigura calitatea sunetului care doboara orice competitor la testele de sunet. In plus, are caracteristici speciale de sunet care sunt optime pentru programul Traktor Dj.

DDJ-S1 Pioneer controllerPioneer DDJ-S1, special proiectat de catre Pioneer pentru utilizatorii de Serato ITCH, va fi disponibil incepand cu luna aprilie 2011, oferind un pachet familiar, inovativ si performant pentru programul de mixat pentru DJ Serato ITCH.

Perfect pentru setup-uri pentru acasa sau mobile Djs, DDJ-S1 are intrari si iesiri pe XLR pentru conectarea directa cu un sistem de aplificare profesional si are intrare de microfon cu functia talkover pentru cei mai tari MC. Se adauga simplitatea prin conexiune Plug and Play, functii uimitoare si un control hardware superior.

Caracteristici principale:
Proiectat special pentru Serato ITCH dar cu functiile avansate de la Pioneer, permitand DJ-ilor sa ruleze fisiere audio direct din laptop fara sa mai atinga tastatura. Sectiunea de efecte de pe controller permite Dj-ilor sa adauge efecte ale programului Serato ITCH mixurilor lor, iar cu sectiunea de nivele ale canalelor cat si master-ul aflata in mijlocul consolei Dj-ilor le este la indemana sa monitorizeze nivelul muzicii constant.

Layout familiar in stilul Pioneer.
Layout-ul controller-ului implementeaza functionalitatea Pioneer, oferind operabilitate excelenta. Include o functie de cautare alfabetica pentru selectarea rapida a melodiilor si slip mode pentru looping, reverse si scratch la indemana fara modificarea tempo-ului.

Intrari si iesiri stereo multiple.
Diferit de majoritarea controller-elor, DDJ-S1 are intrari si iesiri pe XLR pentru conectarea la statii de amplificare cat si intrare de microfon cu functia talkover.

http://youtu.be/KDW_pL52Y-Y

Design profesional si sunet clar si puternic.
Circuitele controller-ului sunt optimizate in sectiunea de master, imprumutand de la Pioneer calitatea care a batut orice adversar. Aceasta, plus caracteristicile programului Serato ITCH asigura sunet superior garantat.

Functia Playing Address prezinta Dj-ilor pozitia pieselor.
Cu functia Playing Address Dj-ii vor putea vedea pe un display cu LED-uri pozitia din melodie a cursorului, iar cu functia needle search se poate avansa rapid in melodii catre partea cea mai interesanta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.