Morandi si INNA ne aduc un cadou muzical in prag de Craciun: videoclipul oficial Summer In December

blank

Dupa surpriza colaborarii dintre Morandi si INNA, pentru single-ul Summer In December, fanii celor doua proiecte muzicale mai primesc un cadou: videoclipul oficial al piesei.

Morandi feat. INNA - Summer in December (1)Titlul piesei este o metafora pentru puterea dragostei, care poate aduce soarele si caldura chiar si in prag de Craciun, in miezul iernii. Summer In December este o piesa calda, care vorbeste despre emotii, despre iubire, amintiri si dor. Piesa a fost compusa de Randi in colaborare cu Marius Moga si produsa in studiourile Famous Production.

Summer In December a fost lansata recent cu un lyric video, iar acum fanii au parte si de videoclipul oficial. Acesta a fost filmat la Castel Film, Inna si Randi avand alaturi doi actori talentati, Silviu Mircescu si Alexandra Poiana, care, in ciuda temperaturilor scazute de afara au intrat foarte bine in poveste si au colaborat excelent cu regizorul Michael Mircea.

‘Ma bucura colaborarea cu Inna, pe care o consider una dintre cele mai talentate artiste de la noi. Cu piesa aceasta chiar vreau sa va aducem putina vara in decembrie, asa cum o spune titlul. Sper sa va placa si sa va aduca un moment de bucurie atunci cand o ascultati. Odata cu lansarea acestui single, va aratam directia in care Morandi se indreapta; ne-am maturizat pe parcursul anilor, atat ca imagine, cat si ca sound si va pregatim multe alte surprize.’ , spune Randi.

‘Intotdeauna mi-am dorit sa aduc vara in sufletele oamenilor, iar cand am ascultat pentru prima data ideea piesei “Summer in December”, am simtit ca nu ma mai pot desparti de ea. Este o mare bucurie sa pot colabora cu Morandi, mai ales ca ei sunt printre primii artisti romani cu care am cantat pe o scena internationala. Stiu cu siguranta ca “Summer in December” atinge suflete, asa ca, va invit sa o ascultati.’ , declara Inna despre colaborarea cu Morandi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.