The Mission prezintă Vagabundos la Cluj Napoca

Sâmbătă, pe data de 3 Martie orele 22:00 trecute fix, Sala Polivalenta din Cluj Napoca va prinde viață alături de artiști de excepție aduși de The Mission: Luciano, Michel Cleis, Cesar Marveille, Ernesto Ferreyra, Brina Knauss și Victor Stancov.

Primavara asta spiritul Cadenza Vagabundos “migrează”din nou în România. Unde credeți Chiar în Sala Polivalentă din Cluj Napoca! O gură de aer proaspăt de martie, poftă maximă de dans și o gașcă veselă de trubaduri pestriți, aceasta este propunerea noastră pentru 03.03.2018.

Va fi o aventură extrem de dansabilă înlănțuiță de finesuri electronice într-­un décor boem șicolorat, un melanj de melancolii melodice pe vibe-uri sud americane toate acompaniate de o gașcă extravagantă de muzicieni “vagabondos sin futuros” care ne vor scoate pe toți din hibernare.

Luciano este în forma maximă și plin de energie și va urca pe scena împreună de Michel Cleis, Cesar Merveille, Ernesto Ferreyra, Brina Knauss și Victor Stancov pentru a ne ține fericiți și hipnotizați pe dancefloor până spre dimineața. Se anunță un drum destul de lung dar frumos!

Prețul biletelor începe de la 45 lei (Bilete Regular in regim e-ticket, și doar în număr de 500 buc), continuând cu cele de 60 lei (Bilete Regular in avans achiziționate prin rețeaua Bilete.ro), Bilete VIP in avans la 100 lei, Bilete Regular la intrare 80 lei și Bilete VIP la intrare 150 lei.

Și în cazul în care evenimentul de la Cluj Napoca nu este suficient, ne vedem și pe 24 Martie, de această dată la București sub aceiași umbrelă The Mission, cu the one and only, Sven Vath.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.