The Mission prezintă Sven Väth la Romexpo, pe 24 martie

De abia ce am început anul 2018, dar The Mission nu se dezice din a fi una dintre cele mai puternice mișcări de muzică bună din România, astfel că în mai puțin de 3 luni îi vom vedea pe: Sven Väth, Dixon, Mirko Loko și Victor Stancov la Romexpo.

Ne apropiem de primăvară dansând. În martie chiar și muzica înflorește. Say “HelloSpring” pentru a începe dezmorțirea cu o porție delicioasă de muzică bună.

Sven Väth, excentricul “Babba” din spatele label‐ului Cocoon și omul fără de care nu s­‐ar fi scris istoria muzicii electronice, revine pe 24 martie la Romexpo C6 din București pentru a ne colora primăvara în tonuri vii de techno.

Și cum aerul de primvară cere și prospețime, line‐up­‐ul este completat de magicianul Innervisions, Dixon, un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare. DJ‐ul berlinez se menține pe prima poziție în Top­‐ul DJ‐ilor Resident Advisor încă din 2013.

Mirko Loko aduce cu el inconfunadabilul rafinament elvețian cu care și-­a propus să vă danseze până la epuizare. Și ca să balansăm un
pic gașca cosmopolită Victor Stancov condimentează seara cu un strop de flavour românesc.

Poftă de dans să aveți !!!

 

Biletele s-au pus în vânzare pe bilete.ro. la următorele prețuri:

Bilet regular – 60 lei (e-ticket)

Bilet regular in avans – 60 lei

Bilet VIP in avans – 100 lei

Bilet regular la intrare – 80 lei

Bilet VIP la intrare – 150 lei

Pentru BILETE VIP și REZERVĂRI mese sunați la: +40 733 627 846

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.