Connect
To Top

Microsoft Office 2013 a fost anuntat oficial

office-2013-mDupa sistemul de operare Windows pentru sisteme PC, Office este fara indoiala cel mai cunoscut produs al Microsoft. Prima versiune a aparut in urma cu aproximativ 23 de ani, pe 1 august 1989, iar aseara a fost anuntata cea de-a 15-a iteratie majora  – Microsoft Office 2013 (nume de cod Office 15).

Microsoft Office 2013 a fost lansat in versiune Customer Preview, urmand ca pachetele comerciale sa fie anuntate in perioada imediat urmatoare.

 

 

 

 

 

Aplicatiile continute in Office 2013 va sunt cu siguranta familiare, iar aici ne referim la cele dedicate utilizatorilor obisnuiti (end user-ilor):

  1. Word
  2. Excel
  3. Powerpoint
  4. Outlook
  5. OneNote

Microsoft ne pune la dispozitie si servicii dedicate companiilor si oamenilor de afaceri:

  • Office 365 ProPlus
  • Office 365 Small Business Premium
  • Office 365 Enterprise

Acestea includ suplimentar cateva aplicatii dedicate segmentului busines (ex: Lync), dar si optiuni de sharing si protectie a datelor sau instrumente de prelucrare avansata a informatiilor (ex: PowerPivot, PowerView, SharePoint).

Live Layout – permite o ordonare precisa  obiectelor (ex: imagini inserate), oferindu-ne o previzualizare in timp real asupra noului aranjament.

Simple Markup View – o vizualizare clara a documentului, dar care pastreaza totodata marcajele referitoare la corectura si comentarii

Poze si videoclipuri preluate din online – Word 2013 permite preluare de pe Facebook sau Flickr a imaginilor si a clipurilor video si inserarea lor in document

Read Mode – lecturare la un nou nivel. Word 2013 are un mod de vizualizare special gandit pentru parcurgerea facila a documentelor. Pentru a-l activa, mergeti in meniul View si selectati optiunea “Read Mode”.

Editare documente PDF in Word – o facilitate extrem de utila in contextul in care de multe ori ne lovim de fisiere PDF pe care vrem sa le editam si nu dispunem de o aplicatie la indemana.

 

http://youtu.be/9zf0dqzTUPk

 

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...