Mellina – VESTEA pe care toti fanii o ASTEPTAU

Dupa succesul inregistrat cu hit-ul “Poza de album”, care a fost vizualizat de peste 20 milioane de ori pe YouTube si, mai mult decat atat, a fost pe primul loc in topurile posturilor de radio si Media Forest, Mellina se pregateste de lansarea unui nou single exploziv.

VM3A7539 editAnuntul a fost facut in urma cu cateva minute de casa de discuri a artistei Mango Records: “Viitorul single, Mellina Official este aproape gata si suna woooow !!! Abia asteptam sa ascultati piesa… dar pana atunci haideti sa ne readucem aminte de Mega-HIT’ul ‪#‎Pozadealbum‬”, au scris pe reteaua de socializare reprezentantii casei de discuri a artistei.

Cantareata Mellina, supranumita “Regina YouTube-ului” datorita ascensiunii rapide, gratie hit-ului “Poza de album” feat. Vescan, a ajuns in scurt timp in inimile romanilor si promite multe surprize in noul an 2015. Frumoasa cantareata a dezvaluit recent pe un site de socializare ce isi doreste in 2015.

“Deseori sunt intrebata in interviuri ce imi doresc in anul 2015 si mi-am dat seama ca nu DORESC nimic ci SUNT HOTARATA sa fac lucruri mari. Dar inainte sa dezvalui ce vreau sa fac, simt nevoia sa multumesc tuturor celor care mi-au facut anul 2014, un an luminos; incepand cu familia si prietenii care mi-au fost alaturi la bune si la rele, echipei mele Mango Records mai apoi MusicExpertCompany, care au crezut in mine. Vreau sa-mi multumesc mie ca nu am renuntat la visul meu nici atunci cand nu vedem niciun orizont, iar cel mai mult voua – celor peste 21mii prieteni de pe FB – VA MULTUMESC ! Iar cu privire la ce sunt hotarata pentru 2015 sunt doua lucruri mari si late: sa ofer cat mai multa bucurie si emotie pentru ca am invatat ca ce dai aia primesti si sa-mi continui calatoria incredibila prin muzica pe care am inceput-o acum 5 ani. VA MULTUMESC si ma inchin in fata voastra!”, a scris artista pe pagina ei oficiala de Facebook unde este foarte activa.

Anul trecut, La Romanian Music Awards, “Poza de album” a fost desemnata piesa cu cel mai puternic mesaj in 2014.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.