Markus Schulz si ADINA BUTAR, pe prima pozitie in Armada Music Stream 40

Aimi

Armada Music Stream 40 este un top saptamanal intocmit de label-ul Armada, care aduce in prim-plan cele mai bune piese ale sezonului, din topurile internationale, si audienta acestora din social media,  cluburi si spectacole.

Markus Schulz este incantat de evolutia carierei lui de cand Adina Butar canta si lucreaza alaturi de el si la productia pieselor sale, fapt pentru care o lauda in fiecare interviu acordat diferitelor publicatii de specialitate din intreaga lume. Acest lucru este demn de lauda datorita aspectului ca inca un artist roman isi duce numele peste hotare si ne face sa ne simtim mandri ca suntem un popor atat de talentat! 

Pentru ca rezultatul videoclipului pentru primul single “Caught”, extras de pe albumul “Scream”, a fost peste asteptarile sale, Dj-ul de origine germana se intoarce in Romania pentru a filma cel de-al doilea material al sau, tot cu Iulian Moga, pe 2 august. De aceasta data, Markus va colabora cu o alta artista, din New York, pe care o va aduce special de la mii de kilometri departare pentru a-i fi alaturi in cel mai nou clip al sau. 

 

 

aimi 5 final

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.