Connect
To Top

Markus Schulz si ADINA BUTAR, pe prima pozitie in Armada Music Stream 40

AimiCu un videoclip filmat in Romania si o solista autohtona, Markus Schulz face furori in topurile din strainatate. Acesta a reusit performanta de a duce piesa “Caught”, in colaborare cu artista de la Gala Records, Adina Butar, chiar pe locul 1 in topul Armada Music Stream 40, pentru a doua saptamana consecutiv. 

Armada Music Stream 40 este un top saptamanal intocmit de label-ul Armada, care aduce in prim-plan cele mai bune piese ale sezonului, din topurile internationale, si audienta acestora din social media,  cluburi si spectacole.

Markus Schulz este incantat de evolutia carierei lui de cand Adina Butar canta si lucreaza alaturi de el si la productia pieselor sale, fapt pentru care o lauda in fiecare interviu acordat diferitelor publicatii de specialitate din intreaga lume. Acest lucru este demn de lauda datorita aspectului ca inca un artist roman isi duce numele peste hotare si ne face sa ne simtim mandri ca suntem un popor atat de talentat! 

Pentru ca rezultatul videoclipului pentru primul single “Caught”, extras de pe albumul “Scream”, a fost peste asteptarile sale, Dj-ul de origine germana se intoarce in Romania pentru a filma cel de-al doilea material al sau, tot cu Iulian Moga, pe 2 august. De aceasta data, Markus va colabora cu o alta artista, din New York, pe care o va aduce special de la mii de kilometri departare pentru a-i fi alaturi in cel mai nou clip al sau. 

 

 

aimi 5 final

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...