Mango Records lanseaza azi primul single al celei mai noi artiste din portofoliul casei de productie

blank

“Cum te cheama?” este numele piesei semnata LAURA, piesa produsa de Dorian Oswin in studiourile Mango.

Cum te cheama - LAURACu o voce inconfundabila, cu parul rosu ca focul si plina de energie, LAURA te cucereste din primul moment prin pasiunea cu care vorbeste despre ceea ce iubeste sa faca cel mai mult, muzica:

“Abia implinisem 3 ani cand mama mea m-a dus de manuta la Palatul Copiilor unde am intrat in Corul Allegretto si ma bucur enorm ca am fost indrumata in aceasta directie! A urmat scoala de muzica, unde am studiat vioara si pian si alte proiecte in care am fost implicata de-a lungul timpului. Prima trupa, Extra, alaturi de sora mea si Bogdan Popa (Peter Pop), primul album, primul videoclip, si asa a pornit totul!:)
Inca de la inceputurile carierei mele muzicale mi-am dorit sa lucrez cu oameni seriosi, pasionati, determinati, asa ca i-am tot cautat!:) Stiam despre Mango Records ca este o casa de productie noua, in cautare de artisti asa ca am luat legatura cu Mihai Gruia si asa a inceput colaborarea! Ma bucur foarte tare sa lucrez cu ei! Lucruri care pana acum sunau teribil de complicat, cu ei sunt atat de simple…” ne-a povestit LAURA.

Artista s-a remarcat si in cadrul celui de-al doilea sezon al show-ului “Vocea Romaniei”, experienta pe care LAURA o descrie ca fiind una dintre cele mai intense si constructive de pana atunci.

De-a lungul timpului, LAURA nu a stat nicio secunda departe de muzica, aceasta punan bazele trupei “Friends”, una dintre cele mai apreciate cover band-uri din Romania. Alaturi de “Friends”, timp de 6 ani, LAURA a cantat piese celebre in numeroase cluburi de specialitate din tara.

Acum insa, a venit momentul ca LAURA sa urce o trepta importanta in cariera sa si lanseze “Cum te cheama?”, primul single din cariera solo.

“Piesa “Cum te cheama?” vorbeste despre o poveste de dragoste fara Happy End, cum majoritatea dintre noi am avut la un moment dat, in care ea inca isi doreste ca el sa se intoarca cu toate ca el s-a schimbat. Am lucrat impreuna cu Dorian Oswin si Mihai Gruia la versurile acestei melodii pornind de la refren, care m-a cucerit inca de prima oara cand l-am ascultat iar apoi l-am fredonat zile la rand!:)” ne-a spus LAURA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.