The Manager & Pascovski V – Freedom ( Anthem )

The Manager, cunoscut in Romania sub numele de Mihai Dragu, este unul dintre cei mai activi promotori ai muzicii Electronice din tara sa.
1486738_719655901396707_2042455520_nAvand o mare pasiune pentru muzica House, in special pentru genul Progressive House & Electro House, si-a propus, impreuna cu prietenul sau Pascovski V., sa produca muzica de buna calitate.

In urma cu cativa ani, s-a remarcat atunci cand a initiat o serie intreaga de evenimente EDM, intre care cel intitulat HOUSE TRANCE FORMERS, s-a bucurat de un mare succes in Municipiu Craiova.

A fost numit de Mass-Media din Romania “ DJ MANAGER “ deoarece, fapt nemaiintalnit vreodata, in calitate de Director al unui liceu craiovean de prestigiu, a promovat cu mare entuziasm muzica Electronica in randurile tinerilor din orasul sau natal dar si din intreaga tara.

Sfarsitul anului 2013 a adus implinirea unui vis maret al sau, prin realizarea unui studio de productie muzicala performant – ARMIN HOUSE PRODUCTION.

Alaturi de colaboratorul sau PASCOVSKI V. a produs prima melodie electro house intitulata ARMED, care s-a bucurat de un success deosebit, fiind semnata de faimoasa casa de discuri SPINNIN’ RECORDS.

Inspirati de aceasta realizare remarcabila, The Manager si Pascovski V. si-au creat propriul LABEL ( Armed Recordings ), care isi propune sa promoveze fenomenul EDM in Romania, colaborand in prezent cu tineri talentati din tara si din strainatate.

Pentru viitor isi doreste sa organizeze, impreuna cu parteneri sai, o serie intreaga de evenimente ale genului, cu invitati de prestigiu din intreaga lume, iar pe plan personal sa aiba cat mai multe reusite muzicale, in topurile internationale.

https://soundcloud.com/armedrecordings/the-manager-pascovski-v-freedom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.