LET’S GO PROJECT (video)

LETS GO PROJECT

Este vorba de trupa Let’s Go Project formata din Mihai Jora (DJ, orchestrator), Camy (voce) si Mihai Andreias (orchestrator, compozitor, textier, voce).
Chiar daca aventura Let’s Go Project a luat fiinta in luna mai 2012, cei trei membri ai trupei au in spate colaborari si experienta necesara realizarii unor piese dance de calitate.

Dexter Deejay (Mihai Jora) ne-a declarat: “Sunt de multi ani in lumea muzicala, am avut colaborari cu multi artisti, dar m-am gandit sa fac un pas inainte si sa incep ceva de la zero. Asa a luat nastere Let’s Go Project, proiect care inseamna muzica buna si show-uri de calitate.
Andreias Mihai a colaborat si el cu foarte multi artisti din Romania si din afara. El s-a alaturat aventurii Let’s Go Project pe parcurs, fiind un adevarat magician al liniilor melodice si textelor.”  

Mihai Andreias ” Primul impact cu muzical l-am avut cand am intrat la ultima preselectie pentru Scoala Vedetelor …asta se intampla in 1996 parca , apoi a urmat o trupa cu , care la vremea aceea dadeam ora exacta in muzica  fiind vorba de trupa X-Trance …alaturi de Genius ,
MB&C si T-Short …dupa care a urmat colaborartea cu Laurentiu Duta …intr-un proiect muzical Millenium …pana in anul 2004 …urmand sa ma retrag si sa ma dedic mai mult compoziitior muzicale pentru trupe mari din tara si de peste hotare , in luna Mai 2012 am intalnit niste tineri cu care m-am si imprietenit
si am aderat la Let’s Go Project …ramanand ca eu sa ma ocup de partea de creatie si implementare al proiectului …ajungand sa semnam cu , casa de discuri Roton Music , cred de cuviinta ca ne-am miscat in mod alert iar acum sa inscriem si o piesa muzicala pentru Eurovision 2013 …o piesa care a trecut de auditii.. ne implineste o parte din visul frumos ce se cheama muzica !!!

Despre single-ul ” SOMEBODY TO LOVE ” componentii trupei ne-au declarat: “Este o melodie vesela, cu ruperi de ritm, cu o voce frumoasa care te indeamna la dans si distractie, o melodie care te face sa te misti si sa uiti de toate problemele. Nu-i asa ca viata e mai frumoasa cand lasam grijile la o parte, ne relaxam si traim viata asa cum e ea?”

Piesa “ MR. LOVER ”  ..cu siguranta v-a fi pe placul tuturor ..este o piesa alerta,ce povesteste dorinta unui tip de a cucerii o fata ..care se afla intr-o relatie cu altcineva dar de care nu prea este multumita…o atentionare a celor ce au prietene si nu sant atenti :)…atunci intervine Mr Lover si incearca sa o  impresioneze pe fata respectiva 🙂  
…o melodie frumoasa cu pasaje si treceri dub-step…noi credem ca v-a fi pe placul multor ascultatori !!!

Cei trei membri ai trupei nu vor doar sa cucereasca topurile nationale, ci se pregatesc intens si pentru un debut international. Let’s Go Project au avut o reactie exploziva de la petrecaretii din cluburi si promit ca in 2013 ne vor face sa petrecem pana la rasarit! In plus, cei trei lucreaza si cu cativa producatori de top din Maroc care au
la activ colaborari cu nume importante din muzica autohtona, Europa si Statele Unite.

Sloganul nostru este  : ” Terapie intensiva de odihna prin munca ! ”  

http://youtu.be/hfGyQ0FldEA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.