Kobee lansează Silent Love, primul single oficial

lansează “Silent Love”, primul single oficial, produs de Dj Vianu (instrumental), Lili Beudean (versuri), la care şi-a adus şi el aportul, prin linia melodică. Mesajul piesei este unul de dragoste, în care cu siguranţă, se regăsesc multe persoane.

10384353_614601328656851_6119902983752899661_n

Piesă Silent Love a putut fi ascultată până acum la concerte şi la diverse concursuri, unde a avut parte de un feedback foarte bun, câştigând premiul al II-lea la un festival important din oraşul Buzău.

“Am lucrat neaşteptat de bine la primul meu single, alături de Dj Vianu (orchestraţie) şi Lili Beudean (versuri). Totul s-a întâmplat foarte repede şi a venit de la sine, lucru care m-a bucurat enorm. Am primit de la prieteni şi cunoscuţi multe reacţii frumoase despre piesă, care mi-au dat putere să merg mai departe, în ciuda acestui drum greu.” – Kobee.
Momentan, Kobee lucrează la piese noi şi urmează să între în studio pentru finalizarea unui featuring cu un dj italian cunoscut, despre care veţi afla detalii în curând pe pagina sa oficială de Facebook.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.