Kleerup isi lanseaza albumul de debut


In varianta pe care o va lansa in Marea Britanie, Kleerup a inclus trei piese noi. Pentru acest material, producatorul a colaborat cu talente precum Lykke Li, Marit Bergman, Titiyo si Robyn. Alaturi de solista australianca, Kleerup a lucrat la piesa "With Every Heartbeat", cu care a si reusit performanta in topurile din Anglia. Positiva Records a decis sa lanseze albumul lui Kleerup, pe data de 4 mai 2009.


video: Kleerup feat, Robyn – "With Every Heartbeat"




Kleerup Tracklisting:

 1. Hero
 2. Until We Bleed (With Lykke Li)
 3. Thank You for Nothing
 4. With Every Heartbeat (With Robyn)
 5. Tower of Trellick
 6. Longing for Lullabies (feat Titiyo)
 7. On My Own Again
 8. Iris
 9. 3am (With Marit Bergman)
10. Ain’t No Stoppinng
11. Misery
12. History
13. The End
14. I Just Want to Make That Sad Boy Smile


video: Kleerup & Lykke Li – What a wonderful world (rehearsing)




video:Kleerup Feat. Marit Bergman – 3:AM – Live @ Studio Virtanen



Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.