Kastilla feat. Jerique Allan – This is my life

Producatorul si Dj-ul spaniol Kastilla, lanseaza prima piesa alaturi de o casa de discuri din Romania.

10721084_10204521699984268_295957884_n“This is my life” este cel mai recent single semnat Kastilla, in colaborare cu Jerique Allan, editat de casa de discuri Voices Media (responsabila pentru unul din cele mai mari hituri ale anului 2014, Oana Radu & Dr. Mako feat. Eli – Tu).
Manu Kastilla, s-a nascut in sudul Spaniei, fiind pasionat de muzica inca din copilarie. A mostenit aceasta vocatie de la tatal sau care era de asemenea muzician si care l-a trimis la o varsta frageda pentru a studia teorie muzicala. A absolvit Conservatorul, iar la varsta de 17 ani a inceput sa mixeze in cluburi. Dintre realizarile sale notabile enumeram: a realizat un remix oficial pentru piesa “Amazing Grace” a lui Boy George, a produs piesa “Hands Up” pentru starul american Keenan Cahill, single-ul ajungand direct pe locul 2 in topul Billboard si nu in cele din urma, faptul ca un rework realizat de Kastilla a fost inclus in Ibiza Top Hits 2012.
“This is my life” a fost produsa de Kastilla, versurile fiind scrise de Jerique Allan. De mixing si mastering s-a ocupat Luke Mornay, coperta apartinand lugojeanului Catalin Cristea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.