Connect
To Top

Tiesto, Afrojack, Jason Derulo și Rita Ora vin la NEVERSEA

Line-up-ul primei ediții NEVERSEA se bucură de nume mari, cei mai recenți artiști anunțați de organizatori fiind Jason Derulo, Rita Ora, trupa britanică pop Years&Years, dar și Ella Eyre – invitată la ediția de anul trecut a festivalului UNTOLD.

JASON DERULO, artistul cu 11 single-uri de platină, care s-au vândut în peste 50 de milioane de exemplare, vine pentru prima dată în România la cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA.

La doar 27 de ani, artistul american este în toate topurile momentului și are un succes incredibil cu fiecare melodie pe care o lansează. A colaborat și a compus melodii pentru artiști ca: Puff Diddy, Sean Kingston, Lil Wayne, Kelly Rowland, Nicky Minaj, Snoop Dog, 2 Chainz, Hardwell și mulți alții. Melodii atât de cunoscute fanilor și nu numai, precum “Watcha Say” “Talk Dirty”, “Want to want me” “Wiggle Wiggle” dar și cea mai nouă piesă “Swalla”, toate se vor auzi în vară, live pe scenele NEVERSEA.

La început de vară, ce poate să sune mai bine la malul Mării Negre decât melodia “Hot right now”, cântată live de compozitoarea și artista britanică, RITA ORA.

Primul ei album “Ora”, lansat în 2012 a ajuns în scurt timp numărul unu în Marea Britanie. Albumul conține melodiile “RIP” la care a colaborat cu Tinie Tempah dar și “How we do party”, atât de fredonate de fanii din întreaga lume.

Cunoscută pentru nonconformismul său, artista britanică este și actriță. A avut roluri în filmele Fast and Furious 6 și Fifty Shades of Grey.

Trupa britanică pop YEARS & YEARS vine la malul Mării Negre, și urcă pe scena principală a festivalului NEVERSEA.

ELLA EYRE este deja cunoscută fanilor din România. În 2016 a fost prezentă la Cluj-Napoca, la cea de-a doua ediție a festivalului UNTOLD, unde zeci de mii de fani au fredonat melodii precum „Waiting all night”, „Together” și „Deeper”.

Până în momentul de față, organizatorii au anunțat că s-au vândut peste 20.000 de abonamente în mai puțin de o lună, estimările fiind că prima ediție de NEVERSEA va fi sold-out.

Fanii mai au timp doar până pe data de 31.05.2017 să cumpere abonamente la prețul special de 225 lei (plus taxe), acestea putând fi achiziționate de pe site-ul oficial www.neversea.com, începând cu luna iunie prețul ultimelor abonamente urmând să crească.

Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD, desprinsă din tărâmul nopții și al magiei.  NEVERSEA are loc, în perioada 7-9 iulie 2017, pe plaja NEVERSEA din Constanța.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Dance club news

 • Above & Beyond revin în România

  Jono Grant, Tony McGuinness și Paavo Siljamäki, cu alte cuvinte Above & Beyond, vin la București pe data de 23 iulie...

  Ramona DragomirMay 27, 2017
 • THE MISSION presents Sunset Rooftop

  THE MISSION presents Sunset Rooftop   Te așteptăm într-unul dintre cele mai magice locuri din București, în cea mai frumoasă grădină...

  Liviu IliescuMay 17, 2017
 • Viorel Dragu – They Came E.P. (CZ) 

  Viorel Dragu debutează la label-ul CZ din Belgia cu E.P. – ul “They Came” ce contine doua piese originale techno “They...

  eduardMay 9, 2017
 • Len Vitz – Rhapsody (Internullo, Dobrikan Remix)

  Dobrikan, unul dintre cei mai longevivi DJ Radio DEEA, a lansat împreună cu celebrul Rosario Internullo un remix al piesei “Rhapsody”...

  eduardFebruary 7, 2017
 • Native

  Vineri, 18 octombrie, se lansează Native – “NATIVE își propune să dea viață unei comunități din întreaga lume bazată pe dragostea...

  eduardOctober 28, 2016
 • Top 100 DJ Mag 2016

    O zi mare în lumea iubitorilor de EDM – Martin Garrix a fost ales cel mai bun DJ al lumii...

  eduardOctober 20, 2016
 • Forbes: Calvin Harris cel mai bogat DJ din lume

  Potrivit clasamentului alcătuit de revista Forbes, Calvin Harris este şi anul acesta pe prima poziţie în topul celor mai bine plătiţi...

  eduardAugust 18, 2016
 • Teddy Bear pres. Last Rooftop of the Summer II

  Teddy Bear pres. Last Rooftop of the Summer II La fel cum au deschis seria petrecerilor în aer liber, în mai,...

  Liviu IliescuAugust 17, 2016
 • Subcarpați a ales 5 trupe pentru Red Bull Tour Bus

  Subcarpați a ales 5 trupe pentru Red Bull Tour Bus 128 de înscrieri din 29 de orașe ale României la prima...

  Liviu IliescuAugust 10, 2016