Tiesto, Afrojack, Jason Derulo și Rita Ora vin la NEVERSEA

Line-up-ul primei ediții NEVERSEA se bucură de nume mari, cei mai recenți artiști anunțați de organizatori fiind Jason Derulo, Rita Ora, trupa britanică pop Years&Years, dar și Ella Eyre – invitată la ediția de anul trecut a festivalului UNTOLD.

JASON DERULO, artistul cu 11 single-uri de platină, care s-au vândut în peste 50 de milioane de exemplare, vine pentru prima dată în România la cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA.

La doar 27 de ani, artistul american este în toate topurile momentului și are un succes incredibil cu fiecare melodie pe care o lansează. A colaborat și a compus melodii pentru artiști ca: Puff Diddy, Sean Kingston, Lil Wayne, Kelly Rowland, Nicky Minaj, Snoop Dog, 2 Chainz, Hardwell și mulți alții. Melodii atât de cunoscute fanilor și nu numai, precum “Watcha Say” “Talk Dirty”, “Want to want me” “Wiggle Wiggle” dar și cea mai nouă piesă “Swalla”, toate se vor auzi în vară, live pe scenele NEVERSEA.

La început de vară, ce poate să sune mai bine la malul Mării Negre decât melodia “Hot right now”, cântată live de compozitoarea și artista britanică, RITA ORA.

Primul ei album “Ora”, lansat în 2012 a ajuns în scurt timp numărul unu în Marea Britanie. Albumul conține melodiile “RIP” la care a colaborat cu Tinie Tempah dar și “How we do party”, atât de fredonate de fanii din întreaga lume.

Cunoscută pentru nonconformismul său, artista britanică este și actriță. A avut roluri în filmele Fast and Furious 6 și Fifty Shades of Grey.

Trupa britanică pop YEARS & YEARS vine la malul Mării Negre, și urcă pe scena principală a festivalului NEVERSEA.

ELLA EYRE este deja cunoscută fanilor din România. În 2016 a fost prezentă la Cluj-Napoca, la cea de-a doua ediție a festivalului UNTOLD, unde zeci de mii de fani au fredonat melodii precum „Waiting all night”, „Together” și „Deeper”.

Până în momentul de față, organizatorii au anunțat că s-au vândut peste 20.000 de abonamente în mai puțin de o lună, estimările fiind că prima ediție de NEVERSEA va fi sold-out.

Fanii mai au timp doar până pe data de 31.05.2017 să cumpere abonamente la prețul special de 225 lei (plus taxe), acestea putând fi achiziționate de pe site-ul oficial www.neversea.com, începând cu luna iunie prețul ultimelor abonamente urmând să crească.

Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD, desprinsă din tărâmul nopții și al magiei.  NEVERSEA are loc, în perioada 7-9 iulie 2017, pe plaja NEVERSEA din Constanța.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.