Jurnal de bord: NEVERSEA 2017 – muzică la malul mării

main stage - Neversea

Soare, nisip, mare, energie, oameni frumoși și muzică cât cuprinde – cam așa am putea să descriem în linii mari prima ediție a NEVERSEA – festivalul de muzică care ne-a ținut până la răsărit între 7 și 9 iulie.

Cu artiști ca Ferry Corsten, Tiësto, Fatboy Slim, Sven Väth, Sasha sau Benny Benassi parte din line-up, nici că se putea ca echipa Radio DEEA să nu răspundă prezent la acest festival care a animat Constanța timp de trei zile și trei nopți.

Publicul s-a dovedit a fi numeros încă din prima zi a festivalului, când organizatorii au dat startul cu un foc de articifii spectaculos, MainStage-ul fiind luat în primire de Rita Ora (aflată la prima vizită în România), Ella Eyre, Lost Frequencies dar și de Tiësto care și-a încheiat setul cu clasicul “Adagio for Strings“.

Ziua de sâmbătă a fost parcă și mai spectaculoasă, întrucât ne-am bucurat nu doar să îl vedem și să îl ascultăm pe Ferry Corsten, ci să îl și intervievăm preț de câteva minute, suficient cât legenda să ne împărtășească ce planuri de viitor are, dar să ne și povestească despre noul său album, Blueprint.

MainStage-ul a fost inundat în a doua zi de Delia, Years&Years, BassJackers, britanicul Fatboy Slim, Afrojack, pentru ca finalul să îi aparțină în totalitate lui Ferry Corsten care și-a depășit “spațiul de emisie” pentru a prinde alături de toți cei prezenți cel mai frumos răsărit văzut vreodată la mare.

Un moment extrem de emoționant care a fost susținut de piese clasice marca Corsten, dar și de cele mai noi release-uri de pe Blueprint. Cei care au asistat la acest manifest de muzică, știu deja că nu există cuvinte suficiente pentru a descrie energia care ne-a unit pe toți în acele momente.

Din păcate însă, cu fiecare minut petrecut la NEVERSEA ne apropiam de final, un final pe care însă organizatorii l-au construit într-un mod aparte: Dua Lipa, Jason Derulo, Benny Benassi, Sven Väth, Nicky Romero pentru ca finalul pe MainStage să fie tot al unui olandez – Fedde le Grand– cu care am dansat până la răsărit.

Când tragem linie nu putem decât să ne declarăm absolut fermecați de tot ce s-a petrecut de-a lungul celor trei zile pe plaja din Constanța. Și nu suntem singurii, cei peste 153.000 festivalieri cu care am împărțit momente de neuitat, ne sustin punctul de vedere.

Ne-am bucurat atât de mult să fim prezenți la cel de-al doilea mare festival (ca număr de participanți) din România (dupa UNTOLD) încât de abia așteptăm să ne vedem cu toții, și poate chiar în număr și mai mare, la cea de-a doua ediție.

Până atunci însă, vă lăsăm în compania câtorva instantanee 😉

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.