In octombrie apare The Extended Future Disco Mix

Future Disco - cover album

Nu este un mix standard, Sean Brosnan cel care a re – editat piesele, a incercat sa realizeze o colectie cu piese din toate genurile. Noul volum nu va fi lansat cu Azuli Records, Brosnan a semnat cu NeedWant.

The Extended Future Disco Mix tracklisting:

01. Tele Music – Disco Free (Faze Action Edit)
02. Faze Action – I Wanna Dancer (Special Disco Mix)
03. Walter Jones – Living Without Your Love
04. Illja Rudman – Two Face Love (Extended Mix)
05. Touch Sensitive – Body Stop
06. Snax – Get In Trouble (Crazy P Remix)
07. Tensnake – Holding Back (My Love)
08. Plein Soleil – Casus Belli (Brontosaurus Saga Mix)
09. Atmosfear – Dancing In Outer Space (The Revenge Rework One)
10. The Juan Maclean – Happy House
11. Shit Robot – Simple Things (Todd Terje Remix)
12. Friendly Fires – Jump In The Pool (Wild Geese Remix)
13. Social Disco Club & Maia – The Way You Move (Greg Wilson         Version)
14. James Yuill – This Sweet Love (Prins Thomas Sneaky Edit)
15. Mario Basanov – Caribbean Girl
16. Who Made Who – Keep Me In My Plane (DJ Koze Remix)

NeedWant va lansa Future Disco Vol. 2: A Guide To 21st Century Disco in luna octombrie 2009.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.