Haltere: Monica Csengeri, medaliată cu bronz la Europenele de seniori de la Tbilisi

haltere Sportiva română Monica Csengeri a cucerit o medalie de bronz la categoria 48 kg, la stilul aruncat, sâmbătă, în prima zi a Campionatelor Europene de haltere pentru seniori de la Tbilisi (Georgia).

Csengeri a ridicat 98 kg, ratând medalia de argint în favoarea franțuzoaicei Anais Michel, care a ridicat și ea 98 kg, dar a fost mai ușoară la greutatea corporală (47,52 kg față de 47,90 kg). Aurul a fost adjudecat de turcoaica Sibel Ozkan Konak, cu 99 kg.

La smuls, Csengeri s-a clasat doar pe locul 6, cu 76 kg (câte a avut și Michel, locul 5). Aurul a revenit turcoaicei Nurcan Taylan, 81 kg, câte a avut și italianca Genny Caterina Pagliaro, în timp ce bronzul a fost adjudecat de Ozkan, 80 kg.

La total, Ozkan a ocupat prima poziție, cu 179 kg, compatrioata sa Taylan a fost a doua, cu 178 kg, Pagliaro a ocupat locul al treilea, cu 176 kg, Michel a fost a patra, cu 174 kg, iar Csengeri a cincea, tot cu 174 kg.

România mai are șapte reprezentanți la Europenele din Georgia, Irina Lepșa (cat. 58 kg), Andreea Aanei (+75 kg), Florin Croitoru (62 kg), Alexandru Roșu (77 kg), Florin Bejenariu Carp (77 kg), Marius Danciu (94 kg) și Leonard Cobzariu (105 kg).

AGERPRES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.