Gregor Tresher lanseaza albumul Lights from the Inside

Lights From Inside by Gregor Tresher

“A fi Dj a fost prima mea alegere. Asta am ales sa fac pentru ca imi place. Am o cariera de 20 de ani. Pentru acest album am inceput sa scriu muzica, am schimbat prioritatile si am ales sa produc”, a declarat Tresher.
Noul material propune 12 piese de atmosfera, melodioase, placute auzului.  
Sursa de inspiratie pentru “Lights from the Inside” a fost albumul “Disintegration” semnat The Cure. In afara de  “As Days Go By,” care a fost lansata cu Ovum, toate celelalte piese sunt prime auditii.


Lights from the Inside – tracklisting:

1. Shadow Layers
2. Lights from the Inside
3. Kingdom of Light
4. Frontline
5. Black to Zero
6. Leaving
7. If Only
8. Echelon
9. Through the Shadow Glass
10. Breaking Routines
11. As Days Go By
12. Destroy

Break New Soil va lansa “Lights from the Inside” album semnat Gregor Tresher pe data de 6 iunie 2011.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.