Geo Raphael & Adena lanseaza iubirea spaniola transpusa in melodia Tu Mano

Adena trece printr-o perioada frumoasa a vietii sale.

ad2f89aa-268d-4111-a532-3755ce9e95ebPlanul artistic si cel sentimental se intrepatrund excelent, artista lansand recent single-ul „Tu mano”, impreuna cu partenerul ei, Geo Raphael.
Melodia se inscrie in stilul cu care tanara artista ne-a obisnuit pana acum: ritmata, gata de a fi introdusa in playlist-urile cluburilor din tara, dar si din Spania sau America Latina, unde are multi fani.

„Sper ca lumea sa vibreze pe muzica noastra si sa se regaseasca in versurile care descriu inceputul unei relatii de iubire.”
Prin lansarea acestui single are loc o premiera in cariera Adenei. Inspirata fiind de povestea de dragoste pe care o traieste, participa la partea de creatie. Piesa este produsa de Geo Raphael, un DJ care a mixat in multe cluburi din Europa.

Despre Adena
Adena si-a facut aparitia pe piata muzicala in anul 2011, la varsta de 19 ani, cu piesa „S.O.S”, scrisa de Connect-R si Mayer, iar de aici lucrurile au luat o turnura frumoasa pentru ea. In toamna aceluiasi an a inceput colaborarea cu Laurentiu Duta, in urma careia au aparut single-urile „Milkshake” feat. Dony si „Lay me down”, realizat in anul 2012, in colaborare cu DJ-ul spaniol Luis Lopez, care a beneficiat de un videoclip si a facut-o cunoscuta pe tanara artista in Spania si America Latina, ajutand-o sa urce in clasamente precum Los 40 Principales.

La inceputul anului 2013, a lansat piesa „Miracle of love”, realizata pe muzica lui Mario Moretti si textul lui Sorin Mitrea. Ulterior a urmat o alta colaborare, cu DJ Take, in urma careia a rezultat o alta melodie, “Party Machines”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.