Fotbal: Pandurii – Dinamo, capul de afiș al optimilor Cupei României

imageResize (1) Meciul dintre Pandurii Târgu Jiu și Dinamo București este capul de afiș al optimilor de finală ale Cupei României la fotbal, potrivit tragerii la sorți efectuate, miercuri, la Casa Fotbalului.

Cele două s-au întâlnit deja de două ori în acest sezon competițional, în primul tur al Cupei Ligii Adeplast (2-0 pentru Dinamo) și în campionat (2-2), ambele dăți la Drobeta-Turnu Severin.

Steaua, deținătoarea trofeului, va juca pe terenul echipei de ligă secundă FCM Baia Mare, liderul Seriei a II-a. Alte meciuri care rețin atenția sunt ACS Poli Timișoara — FC Petrolul Ploiești, CS Concordia Chiajna — CSMS Iași și FC Viitorul Constanța — FC Botoșani.

Partidele, programate într-o manșă unică, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în ediția trecută a campionatului, vor avea loc în perioada 27-29 octombrie. Meciurile vor avea loc de la ora 14,30, cu excepția partidelor care sunt televizate. Dacă este egalitate, după 90 de minute, se procedează la prelungiri și, după caz, la executarea loviturilor de departajare.

Cluburile programate în Cupa României nu pot renunța la aceste jocuri și nici nu pot disputa partide amicale în zilele în care au fost programate, sub sancțiunea eliminării lor din campionatul la care participă.

Tragerea la sorți a avut loc la Casa Fotbalului din București, în Sala ”Nicolae Dobrin”, și a fost coordonată de Gabriel Bodescu, secretar adjunct al Federației Române de Fotbal.

Programul meciurilor din optimile de finală:
FC Viitorul Constanța 2 (III) — CFR 1907 Cluj
FC Brașov (II) — AFC Astra Giurgiu
SC Bacău (II) — ASA Târgu Mureș
FCM Baia Mare (II) — Steaua București
ACS Poli Timișoara — FC Petrolul Ploiești
CS Concordia Chiajna — CSMS Iași
FC Viitorul Constanța — FC Botoșani
Pandurii Târgu Jiu — Dinamo București

AGERPRES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.