Flying Lotus isi lanseaza albumul in luna aprilie

Cosmograma by Flying Lotus - cover album

Pentru noul material de studio intitulat "Cosmograma", Flying Lotus a produs si cateva piese vocale, interpretate de Tom Yorke de la Radiohead – "And The World Laughs With You".
"Cosmograma" prezinta noua orientare a artistul american, pentru care a folosit elemente din muzica electronica, pentru care are o pasiune uriasa.

Cosmograma tracklisting:

 1. Clock Catcher
 2. Pickled!
 3. Nose Art
 4. Intro//A Cosmic Drama
 5. Zodiac Shit
 6. Computer Face//Pure Being
 7. ..And The World Laughs With You ft. Thom Yorke
 8. Arkestry
 9. Mmmhmm ft.Thundercat
10. Do The Astral Plane
11. Satelllliiiiiteee
12. German Haircut
13. Recoiled
14. Dance Of The Pseudo Nymph
15. Drips//Auntie’s Harp
16. Table Tennis ft. Laura Darlington
17. Galaxy In Janaki

Warp Records va lansa albumul "Cosmogramma" semnat de Flying Lotus, pe data de 30 aprilie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.