Festivalul Electric Castle 2020 a fost amânat. Când va avea loc următoarea ediţie

Logo Electric Castle proiectat la o scena a festivalului.
Foto FB Electric Castle

Organizatorii festivalului Electric Castle au anunţat, în mod oficial, că ediţia din acest an a fost amânată. Festivalul va reveni în iulie 2021.

În toate experienţele create, sănătatea şi siguranţa publicului au fost prioritare. Am muncit în acest spirit şi în ultimele 11 luni, pregătind cea de-a 8-a ediţie. Din păcate, cu o lună şi jumătate înainte de momentul în care aceasta ar fi trebuit să debuteze, nu există niciun scenariu în care noi le-am putea asigura aşa cum ne-am dori. Urmând direcţia stabilită de toate marile evenimente din lume şi deciziile autorităţilor din majoritatea statelor europene, pe care anticipăm că şi autorităţile române le vor implementa, în curând, anunţăm oficial că ediţia a 8-a a Electric Castle se amână pentru perioada 14 – 18 iulie 2021.

Este o decizie foarte dificilă şi suntem conştienţi de dezamăgirea şi tristeţea pe care le simt nu doar fanii noştri ci şi toţi cei care, an de an, fac posibilă fiecare ediţie a festivalului. De la echipe de producţie, tehnicieni, artişti, arhitecţi, comercianţi, comunitatea locală şi voluntari, mii de oameni vor simţi efectele acestei decizii”, se arată în comunicatul oficial al organizatorilor, potrivit cluju.ro.

Mesajul publicat de organizatorii festivalului Electric Castle pe pagina de Facebook:

Reprezentanții Electric Castle au declarat că nu au primit de la autorități, până acum, răspunsuri referitoare la detalii specifice, de planificare sau în legătură cu situația festivalului.

Citește și: Proiect de Lege privind unele măsuri referitoare la desfășurarea evenimentelor cultural-artistice în contextul pandemiei de COVID-19

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.