Eric Turner, autorul piesei internationale “Written in the Stars”

Eric Turner, autorul hitului international “Written in the Stars” pe care il interpreteaza alaturi de Tinie Tempah, a lucrat alaturi de echipa Mango Records si de Vescan la noul single Station 4!

Station 4 - OcupatScris in stele sau nu, Mango Records a inceput o puternica si frumoasa colaborare cu celebrul artist si compozitor american Eric Turner, cunoscut in special pentru piesa “Written in the stars”, compusa pentru rapperul Tinie Tempah, dar si ca solist al trupei Street Fighting Man.

Eric Turner a venit in studioul Mango Records unde s-a pus imediat pe treaba alaturi de Mihai Gruia, Dorian Oswin, Vescan, pentru noul single al baietilor de Station 4!

“Ocupat” este numele noii piese pe care cei patru adolescenti o vor lansa in curand. Mai mult decat atat, Eric a filmat si un teaser, special pentru lansarea single-ului “Ocupat”, pe care-l puteti urmari mai jos. De asemenea, Eric se va intoarce in curand in Romania, pentru a mai lucra alaturi de echipa Mango Records si la alte viitoare piese ale artistilor din portofoliul casei de productie.

“Wow… a fost un sentiment de nedescris atunci cand am aflat ca la piesa noastra a lucrat Eric Turner impreuna cu Vescan si echipa Mango. E cu adevarat o onoare si o bucurie, mai ales ca piesa suna demential si credem foarte mult in ea. Se pare ca lucrurile merg din ce in ce mai bine, avem o piesa foarte buna, o colaborare atat de importanta si suntem in formula perfecta alaturi de noul nostru coleg Aron!” au declarat baietii de la station 4.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.