Eddy Romero, Jesus Varela si Dubphone invitatii Tech:Tone #039

eddyromero

A intrat in lumea productiilor de club cu o experienta vaga in muzica electronica. Soundul sau este caracterizat prin instrumente acustice. In primul an de productie a lansat mai multe ep-uri la labeluri precum: Highway, Escapism Musique, Delicious sau Frequenza Limited.A avut remixuri din partea unor artisti precum Zoe Xenia sau Francesco Bonora. Face parte din Soundvision Booking alaturi de artisti precum: Oxia, David Carretta, Aki Bergen, Kiko sau Ron Costa.

 

  

 

 

 

 

jesus varela

 

 

Jesus Varela

DJ si producator spaniol cu o experienta de 10 ani ca rezident la cel mai bun club din nordul spaniei Itzela . El viziteaza pentru prima data Romania dorind sa ne incante cu stilul sau Techno-House vinyl only . Se numara printre invitatii lui Fandisko in Tech:Tone si este unul dintre componentii Expmental Records. El impreuna cu Eddy Romero va mixa in prima ora de Tech:Tone.

 

 

 

 

 

dubphone-pic-one

Dubphone

 

Gazdaru Claudiu Cristian aka Dubphone reprezinta cel de-al doilea val de DJ-i si producatori de muzica electronica din Bucuresti. Este artist independent, iar in prezent cele mai noi productii ale sale i-au nastere in Valencia, orasul in care si-a stabilit domiciliul in prima parte a anului 2011.

La varsta de numai cinci ani a fost initiat in tainele muzicii, studiind in special pianul. Odata cu inaintarea in varsta si cu acumularea de cunostinte, s-a atasta de muzica electronica. Varsta de 14 ani ia prilejuit achizitionarea primul software de mixat si la 17 ani prima experienta cu Ableton. Cativa ani mai tarziu, cand a fost pe deplin multumit de roadele muncii sale, a decis ca este momentul sa impartaseasca mixurile sale prietenilor si publicului amator de muzica electronica. Colaborarile cu label-uri au venit si ele in cele din urma – White Island Recordings, Sleep Is Commercial Berlin, Documenti Sonori Records, Italo Business, Animar Records, Soulman Music sau MuziK XPress lansand unele dintre cele mai bune piese semnate de tanarul producator roman. Melodiile lui Dubphone, apreciate atat de artisti celebri din Romania, cat si din strainatate, contin ritmuri de Deep/Tech foarte melodice si vocal-uri voiajoare.

 De curand a semnat cu Soundvision, dar si cu alte labeluri precum Monique Music sau Bailes Musik din Germania. Vineri il veti auzi in cea de a doua ora de Tech:Tone.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.