Dony ne dezvaluie secretele unei super nopti de vara

blank

Dupa ce a lansat la inceputul lunii mai, o piesa noua pentru piata internationala, “Shoot me down”, melodie ce beneficiaza si de un clip super senzual, Dony, artist al casei de productie 1ArtistMusic, vine cu o noua melodie: “Super Noapte” de data aceasta in limba romana, pentru numerosii sai fani din tara.

d406f321-1f1c-44d3-817d-138b9dd6f310Piesa il are ca producator muzical pe nimeni altul decat prolificul Laurentiu Duta, aflat pe locul I in topul difuzarilor cu piesa “Emotii”, iar muzica si textul sunt semnate impreuna de catre cei 2 buni prieteni si fondatori ai casei de productie 1ArtistMusic, Laurentiu si Dony.

Cu acelasi feeling de party si aventura, Dony ne propune vara aceasta pe langa mare si soare, lucruri ce nu trebuie sa lipseasca din viata orcarei persoane in 2014 si o super noapte.
Indiferent ca se consuma alaturi de prieteni sau poate alaturi de un el sau de o ea, super noaptea ti-o creezi singur(a), totul este sa te relaxezi, sa uiti de prejudecati si sa te lasi cuprins de atmosfera specifica serilor incendiare de vara, probabil cel mai frumos anotimp al anului.

Daca gandul tau deja a plecat spre o super noapte, nu mai sta pe ganduri, pune piesa pe repeat si creeaza magia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.