Doddy si Adeline au lansat “imnul amintirilor”: “Iti va fi dor”

blank

Dupa succesul inregistrat cu single-ul “Bine Mersi” impreuna cu Lora, vorbim aici de milioanele de vizionari pe net si miile de difuzari Radio si TV, Doddy a revenit cu o noua piesa ce-i poarta semnatura, de aceasta data alaturi de Adeline, o voce puternica si expresiva.

Doddy si Adeline“Iti va fi dor”, coproductie MusicExpertCompany – Mango Records, este o piesa cu o puternica incarcatura emotionala, iti va trezi o gramada de amintiri si te va face sa “retraiesti” momentele tineretii sau copilariei.

Doddy: “Dorian Oswin a compus ideea “Iti va fi dor” in studioul Mango Records impreuna cu Adeline, eu am venit cu o sugestie care a placut tuturor, am scris textul iar restul au venit de la sine. Ca in cazul fiecarei mele piese, sper ca mesajul sa “atinga” pe cat mai multi dintre voi.”

Adeline: “E o placere si o onoare pentru mine sa lucrez cu Doddy. Lucrurile s-au legat foarte bine, cum se intampla de obicei intre MangoRecords si MusicExpertCompany. Ideea piesei a prins contur gandindu-ne la copilarie, la intamplarile pe care le-a trait fiecare dintre noi, la momentele pe care nimeni nu le va putea uita vreodata.”
Piesa este produsa de Dorian Oswin in studioul Mango Records, iar textul apartine lui Doddy. Cum o astfel de piesa nu poate duce lipsa unui videoclip pe masura, artistii se pregatesc de filmari iar data lansarii videoclipului va fi anuntata in curand.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.