Dj Lucian&Geo la Radio Deea

Dj Lucian(Lucian Mitrache) si Geo(Naita George),doi tineri foarte talentati si ambitiosi, si-au unit fortele pentru a crea un proiect de succes, un proiect muzical diferit fata de ceea se produce pe piata muzicala din Romania.

Au trecut aproape doi ani, de cand cei doi au lansat acest proiect EDM/Progressive House/House si rezultatele se vad pe plan international, piesele si remixurile lor fiind difuzate in intreaga lume de catre Carlo Astuti(S.U.A), Blood Brothers(Turcia), JDG(Australia) sau Christy Million (Ucraina). Cei doi au semnat cu labeluri din Italia si Anglia si lucreaza in continuare la piese si remixuri noi.Dj Lucian&Geo:”Noi ne exprimam prin muzica.Noi ne dorim ca muzica noastra sa fie “pansament” pentru suflet si minte pentru toti ascultatorii nostri.Muzica pentru noi inseamna libertate!Muzica este leacul mintii,muzica este arta de a gândi cu sunete, este tot ce poate fi mai frumos in “partitura vietii” au declarat cei doi producatori  pentru Radio Deea.

Mai multe  detalii in legatura cu activitatea profesionala fiti pe faza vineri, 6 noiembrie 2015  de la ora 9 in cadrul emisiunii Cinema Deea  cu Nechifor Petrut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.