Connect
To Top

Designerul Adrian Haiduc socheaza cu noua sa colectie, sado-maso . (galerie foto)

Evenimant - Adrian Haiduc -Excentricul designer de bijuterii, Adrian Haiduc, incepe anul in forta cu una dintre cel mai socante colectii ale sale. 

Sambata, 16 februaroe, el va lansa “The Consequences”.
Bijuteriile din lac, piele, cristale, nituri sitinte, realizate impreuna cu Mircea Florea, vor fi accesoriile pe care le vor purta manechinele sambata seara,
pe podiumul din Clubul No Name, din Timisoara. Extrem de sexy si senzuale, modelele lui Haiduc vor transmite o poveste socanta, cea de la care designerul s-a inspirat. “Va fi o colectie, evident, excentrica, dar cu un mesaj cu mult mai dur decat mi-am obisnuit publicul.
Bijuteriile glamourous vor accesoriza trupurile modelelor, iar coregrafia va spune o poveste cu lese, bice si sclavi. Show-ul va fi pregatit de Gabriel Tomusenko, cel care a venit de la New York, si se va ocupa de coregrafie sub atenta mea indrumare”, a declarat Adrian Haiduc.

Imaginea colectiei este modelul Andreea Adam , care a pozat in ipostaze incendiare, pictorialul fiind realizat intr-un hotel luxos din Munchen. De asemenea, teaser-ul evenimentului este unul care anunta un show total si a fost realizat de Sebastian Dehelean.

DSC 85876IMG 8701

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...