Connect
To Top

Designerul Adrian Haiduc, în pijamale, la prezentarea colectiei “Convict” (galerie foto)

8Intors din Statele Unite ale Americii, excentricul desinger de bijuterii Adrian Haiduc a facut show total in Play Club din Timisoara, unde a lansat colectia “Convict”, o colectie de bijuterii care a socat,
la propriu, prin gesturile cu iz erotic si jocurile iesite comun pe care modelele le-au etalat pe scena.

Pe langa show-ul erotic specific prezentarilor marca Haiduc, manechinele au oferit si o imagine cutremurătoare, plină de excentrism.
Fetele, aranjate in prealabil de hair-stilistul Camelia Talos si de make-up artistul Mariu Lupu, au fost legate in lanturi sau funii, infasurate in cearsafuri si s-au eliberat, in mod simbolic, de violenta.
Ele au defilat apoi în ţinute sumare, accesorizate cu bijuteriile “Convict” by Adrian Haiduc, realizate din pietre si cristale, si incaltate cu pantofi marca Mircea Florea. Cireasa de pe tort a fost chiar Adrian Haiduc, autorul colectiei de bijuterii.
 El a aparut in club imbracat in pijamale cu imprimeu cu Mos Craciun si a etalat aceeasi tinuta, atat la prezentare, cat si la petrecereas care a urmat.
Show-ul a fost completat de o reprezentaţie specială: DJ Zhanna i-a delectat pe cei prezenti cu un moment plin de erotism, mixând in… sanii goi. De altfel, ea a fost protagonista unor momente fierbinţi şi în prezentare, când a afişat câteva mişcări provocatore.

104

39

2

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...