De ziua lor, copiii vedetelor autohtone dau petrecere

Copiii unor nume cunoscute din viata publica, mondena sau sportiva din capitala, vor sarbatori anul acesta Ziua Copilului mai devreme, iar cu acesta ocazie vor pasi în lumina reflectoarelor, in calitate de modele.

young vip fashionistas-507jg

Evenimentul va avea loc joi, 30 mai, incepand cu ora 17, in incinta restaurantului SALT, de pe malul lacului Herastrau. La inedita prezentare mixta de moda semnata Hey Princess, fetitele si baieteii vor defila in prezenta parintilor Adrian Cristea si Denisa Nechifor, Adriana Bahmuteanu, Ana Maria Prodan, Raluca Petrica si Alex Anghel, fratele Monicai Anghel, Andreea Spatar, Luiza si Cristian Sabbagh, Laurette, Alina Craciun, fosta sotie a lui Jorje, Eniko Georgescu, fosta sotie a lui Serban Georgescu, Clara Rotescu, Deea si Dinu Maxxer, Mara Banica, Monica Iagar, Ruxandra Dragomir, Carmen Negoita, Nelly Nastase, Oana Ionita, Gratiela Duban, Adrian Artene, Alexandra Badescu sau actrita Ani Cretu. Fostul concurent de la Vocea Romaniei, Marian Vasilescu, va avea rolul de MC al evenimentului, un alt baietel talentat de 4 ani va oferi un moment muzical, iar alti 25 de copii, care compun trupa Ralls, vor prezenta cateva coregrafii si dansuri moderne. Seara continua cu cu un cocktail si un bufet suedez, un program de entartaiment pentru copii, care se vor delecta cu desene animate. Micutii vor avea la dispozitie un candy-bar atractiv, dar si o sesiune inedita de body-painting, plus alte surprize oferite de Siesta Bedding, Houston Dental Clinic si Green Future.

Pentru ca si mamicile prezente sa aiba parte de o portie de rasfat, scoala de make-up Artistry va efectua o demonstratie de machiaj bio 100%, cu produse SLA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.